tisdag 2 december 2014

Äntligen får Kim komma hem och testa

Det har snackats fram och tillbaka om det hela hösten, men Pantern har så klart inte velat släppa en av sina absolut bästa spelare. Nu verkar det dock klart att Kim Johansson kommer spela med Malmö fram till jul på ett lån. Det är Kent Jönsson på Sydsvenskan som släpper denna trevliga nyhet.

Det ska bli mycket spännande att se vad han kan bidra med i Hockeyallsvenskan nu när det gått så bra i Hockeyettan för honom i höst. Han leder den interna poängligan på 22 poäng jämnt fördelat på 11 mål respektive assist. Han gör mål på nästan vart femte skott, kan det omsättas i Hockeyallsvenskan hade han varit Malmös bäste målskytt. 

Så lätt blir det så klart inte, det är mycket motstånd i ettan som inte håller någon vidare kvalité så klart. Åtminstone inte jämfört med lagen i Hockeyallsvenskan. Oavsett ska det bli otroligt intressant att se honom på en högre nivå. Om han kan omvandla sitt garanterat goda självförtroende till fina insatser en våning upp också. Vi kan nog anta att en del i hans framgångar i år, liksom för hela IK Pantern, beror på att de har en otroligt överkvalificerad tränare för nivån i Stephan Lundh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics