torsdag 25 december 2014

Favoriten av de flyktade spelarna, inte förvånande.

Det blev inte direkt någon tät match när jag ställde frågan vilken av spelarna som försvunnit sedan slutet av förra säsongen ni skulle vilja ha tillbaka i laget nu. Det blev en jordskredsseger för Malmöpågen Robin Alvarez som 50% ville se tillbaka direkt. Tvåan Daniel Viksten fick nöja sig med 32%. Endast ytterligare fem spelare till fick några röster med följande fördelning: Johan Björk 6%, Brian Ihnacak 4%, Rasmus Andersson 4%, Anton Blomqvist 2% och Colin Stuart 2%.

Robin Alvarez, mest saknad. Foto: Anette Gullstand (http://dagarnasomgrrlivet.gaunt.se)
Vi var endast 50 personer som hade en åsikt, så det är inte någon undersökning att ta på allt för stort allvar. Men jag tror ändå att vi kan säga att det är Alvarez och Viksten som är överlägset mest saknade i Malmö modell 2014/2105. Jag säger inte emot, hade någon av dem varit aktuella in i truppen nu hade jag välkomnat dem med öppna armar.

Återgå nu till julfirandet så ska jag börja fila på min text inför matchen mot Mora som rycker närmare. En fortsatt trevlig julhelg där ute och tack alla ni som var med och röstade.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics