onsdag 3 december 2014

Finns det fortfarande plats för Hockeysnack?

Jag vet inte hur många av er som läser denna blogg som en gång i tiden var aktiva på Hockeysnack? Ni som var eller är det vet vad Hockeysnack är, denna text riktar sig främst till er som inte var med på den "gamla goda tiden". Men kanske är det någon av er "gamla rävar" som inte heller besökt sidan på ett tag. Så fräscha gärna upp era minnen

Hockeysnack var och är ett forum för hockeynördar, som mig till exempel. Faktum är att Hockeysnack ÄR ett forum för hockeynördar även nu. Det är framför allt Norrlandslagen MoDo, Timrå, Luleå, Skellefteå och Brynäs som fortfarande har levande och intressanta diskussioner nu för tiden. En gång i tiden hade även Malmö en levande och givande sida. Den finns där, men ingen har skrivit någonting på över två år.

Malmös forum på Hockeysnack

Antagligen beror detta till stor utsträckning att de flesta diskuterar Malmö på Twitter, Facebook eller liknade nätverk. Jag tycker att det är lite synd, att diskussioner skall låsas in på sociala nätverk. En Facebookgrupp är förvisso ganska mycket som ett hederligt forum med möjlighet till vettiga svar och diskussioner. Men Facebook kräver givetvis att man är medlem och det finns ändå en hel del som inte vill ha en profil på ett socialt nätverk. Twitter är snabbt och kortfattat, möjligheten att föra några mer ingående diskussioner förstörs fullständigt med begränsningen på 140 tecken.

Ett forum som Hockeysnack fyller en funktion här. Det kräver inte att man är medlem i ett socialt nätverk och alla kan diskutera på samma ställe utan att det spelar någon roll vilka sociala media man använder i övrigt. Kanske är det bara jag som är nostalgisk i överflöd, men jag saknar den tiden när man kunde föra vettiga diskussioner på nätet på ett ställe där alla fanns. Inte bara Malmösupporters, utan även de från andra klubbar. Jag vet inte om det finns plats för detta längre, men kände mig tvungen att ställa frågan åtminstone.

Malmös forum på Hockeysnack finns på följande adress:
http://www.hockeysnack.com/malmo-redhawks/index.php

Skulle ni registrera er, hittar ni min profil här:
http://www.hockeysnack.com/medlem/magnus/index.php

Kanske blir just du intresserad, kanske kan det bli något igen? Offra några minuter på att se er omkring där inne i varje fall. Jag som är gammal och mossig, tycker att det borde finnas utrymme för ett mer dedikerat hockeyforum är vad Facebook, Twitter eller liknande någonsin kan bli. Det ena utesluter givetvis inte heller det andra. Kanske är det Hockeysnack som är svaret, kanske är det något annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics