måndag 2 mars 2015

Nu är det 100% Malmö som gäller, bara stötta och enbart stötta!

På torsdag inleds allvaret igen för Malmö när man tar emot bandyklubben i Malmö arena. Sen ska ytterligare fyra matcher spelas och allt på åtta dagar. Nu kommer vi verkligen få se om något av lagen i denna serie inte är så bra tränade som man säger sig vara. Match varannan dag i en vecka med stor betydelse kommer helt klart skilja agnarna från vetet.

Jag hoppas att Malmö, som är inne i en positiv trend igen, verkligen kan kliva ut och göra sina absolut starkaste insatser på hela säsongen. Både i Slutspelsserien och det kval jag anser att man ska spela efter att de fem omgångarna är över. Lika viktigt är det att vi vid sidan om nu verkligen blir "en del av laget". Nu finns det under inga omständigheter utrymme för något pipande på läktaren. Nu är det 100% stöd och understöd som gäller, annars kan man faktiskt stanna hemma.

En publik på rätt humör i Malmö arena kan vara en mardröm för motståndare och domare. När över tiotusen människor med full kraft visar vad som gäller, då kan även Malmö bli ett Skellefteå där man som motståndare redan från start känner sig mindre. När matcher gäller så mycket som nu, är det fullt tillåtet att vara 100% enögd. Faktum är att det antagligen hjälper att vara just det. Helt och hållet enögd. Allt Malmö gör är rätt och allt motståndarna gör är fel och låt det höras. Denna säsong är unik och även om jag är säker på att tillfälle kan återkomma i framtiden, så är det extremt viktigt att göra allt man möjligen kan för att hjälpa Malmö upp. Spelarna i laget, ledarna i båset, ledarna på läktaren, Malmösupporters och alla som vill se SHL-hockey i Malmö. Alla måste göra allt och helst lite till.

Max 12 matcher återstår för Malmö denna mäktiga säsong. Nu hjälps vi åt, allesammans. Nu lyfter vi upp Malmö till vart man hör hemma! Biljetter till matcherna i Slutspelsserien finns till försäljning, kom och var asjobbiga för motståndare och domare. Kom och var den sjätte utespelaren!

Biljetter till matchen mot bandyklubben här.

Åk med Redhawks Support till Norrköping mot Vita Hästen.


Biljetter till matchen mot Björklöven här.


Biljetter till matchen mot Mora här.


Biljettpaket till hela kvalet här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics