onsdag 20 maj 2015

Tränarstaben också spikad

Tränarstaben spikades idag när Andreas Eriksson presenterades som målvaktstränare i Malmö, ett ettårskontrakt är det som kritats på av Norrbottningen. Därmed är som sagt tränarstaben spikad och Andreas Hadelöv kan koncentrera sig fullt ut på sin assisteranderoll, men är givetvis en extra tillgång med sin målvaktsrutin och kunskap. Samtidigt sägs klubben sitta nöjd med sina åtta backar och därmed är det anfallssidan som Sylvegård kan koncentrera sig fullt ut på.

Där jagas en toppkedja, en ren toppkedja. Det snackas Andreas Thuresson, som givetvis hade varit en klassvärvning för ett lag som Malmö. Det snackas även Magnus Pääjärvi, vilket så klart är ett långskott men en dröm även det. Skulle man få en av dem får det ses som bra nog. Resten lär nog bli utländska killar av någon variant. Ja, man väntar även på att kunna förlänga med Björn Svensson. Något jag absolut hoppas man kan knyta ihop väldigt, väldigt snart. Lugnande besked har i varje fall kommit från Joey Tenute, han ska vara fit for fight igen.

---

Bråda dagar även för IK Pantern, som nykomlingar i Hockeyallsvenskan. Idag blev det extra jobbigt när Stephan Lundh basunerade ut via Inside Redhawks på Sydsvenskan att såväl Fredrik Händemark från Leksand och Jonas Gunnarsson från Malmö/HV71 var klara. Så var det inte alls och det blev full hejbaberiba för Joakim Tillgren som antagligen fick kräla ordentligt i stoftet för att släta över snedsteget. Hade varit MYCKET intressant att veta hur kommunikationen mellan Tillgren och Lundh kunde fallera så fullständigt. Eller om Lundh drog en rövare? Hur som helst hade man velat vara en fluga på väggen där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics