onsdag 19 augusti 2015

Dags att mäta krafterna mot tysken

Imorgon är det dags igen för Malmö, säsongens tredje träningsmatch går av stapeln vilken blir den sista på hemmaplan. Eller i varje fall nära nog hemmaplan, matchen spelas i Trelleborg och närmre än så kommer inte fler matcher spelas denna försäsong. Sedan förra torsdagens match mot Växjö har Malmö nött träning och bland annat börjat köra special teams som det så vackert heter.

Dessvärre verkar det som att man kommer tappa en del spelare, sjukdomar och småskavanker kommer defintivt hålla några borta från isen. Det ska inte röra sig om några allvarligare skador, men å andra sidan hade det antagligen inte heller framkommit om så var fallet. Man kommer plocka med någon eller några spelare från Pantern till Trelleborg. Bland annat Fredrik Händemark som spelade med Leksand förra säsongen. Eller, Händermark som han tydligen fick heta i Pantern.

Fredrik Händemark ser här Malmö göra 3-0 i mötet med Pantern förra veckan.

Hamburg har som så ofta gällande Tyska lag till bredden fyllt med nordamerikaner, vill ni grotta ner er i deras laguppställning hittar ni den här. Vi kan nog förvänta oss ett lag som spelar ganska nordamerikanskt, med två kanadensiska tränare på bänken. Förhoppningsvis kommer inte detta innebära några onödiga skador i Malmölaget, men vi kan säkert förvänta oss bra mycket hårdare spel än mot Pantern och Växjö.

Det viktigaste för Malmö är att fortsätta på den inslagna vägen med en intensiv och koncentrerad defensiv. Om flera viktiga spelare saknas kan vi kanske inte hoppas på någon toppning vid powerplay, annars hade det varit trevligt så klart. Som vanligt gäller att det inte spelar så stor roll hur matchen slutar, även om man ska gå för att vinna alla matcher alltid. Det viktiga är att man är noga med detaljer som ska sitta hela säsongen igenom.

Biljetter köps genom Trelleborg Vikings, tänk på att det endast går in drygt tusen själar i hallen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics