tisdag 25 augusti 2015

Hårt test väntar laget i Tyskland

Malmö är just nu på tysk mark och kommer senare idag anlända till Köln där man alltså skall spela tre matcher på lika många dagar. Det är samma schema för alla medverkande lag men det gör det inte mindre tungt så klart. En inte allt för vågad gissning är att det inte kommer vara samma tryck i benen i den tredje matchen som i den första.

Imorgon spelar man mot Lugano som slutade trea i Schweiziska förstaligan förra säsongen och åkte i kvartsfinalen. Tre inte helt okända herrar återfinns i laget, Tony Mårtensson, Fredrik Pettersson och inte minst Linus Klasen. Dessutom verkar Peter Andersson som assisterande tränare. Hur Malmö kommer ställa upp är dolt i dunkel ännu, men med tanke på matchandet kommer man garanterat rotera lite i truppen. Det lär finnas några juniorer med på resan som kan avlasta. Svårt att säga vad man kan vänta sig av matchen, men det råder nog ingen som helst tvekan om att det kommer krävas ganska mycket av Malmö för att slå Lugano.

Matchen, ja alla tre faktiskt, kommer sändas på webben. Det lär komma ut information om det på Malmös egen webbsida så småningom. Troligen kommer jag också skicka ut länkar, antingen här eller på Facebooksidan. All information om hur man ser matcherna via webben finns nu på Malmös webbsida här.

---

Lite annat kul att rapportera om är så klart att Björn Karlsson är klar för en nystart av karriären, han har signerat med IK Pantern och ni kan läsa en intervju med honom här. Givetvis hoppas jag att det går bra för honom efter helvetet han gick igenom. Jag är också helt övertygad om att han har som mål att kunna försöka nosa på en plats i Malmö redan denna säsong om allt går utan komplikationer. Oavsett om det lyckas eller ej, är det ändå fantastiskt roligt att han känner sig redo för spel igen. Jag trodde ärligt talat att hans karriär var över.

Björn Karlsson skjuter och Björn Svensson styr på Malmös ispremiär för några veckor sedan.

Sist men inte minst har biljetterna till hemmapremiären mot Örebro äntligen släppts, in på Ticnet och säkra er plats till den historiska första SHL-matchen på Malmö Arena! Allt eftersom biljetter släpps till matcherna länkar jag till Ticnets biljetter på sidan "Malmös matcher 2015/2016" som ni hittar i menyn. Precis som förra säsongen alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics