tisdag 1 september 2015

Malmö åker till Karlskrona för nykomlingsmöte

Efter förra veckans monsterprogram blev det inte långt speluppehåll, efter två dagar av återhämtning och träning är det imorgon dags för försäsongens näst sista match. Ett högintressant nykomlingsmöte mot Karlskrona i Karlskrona. Precis som Malmö har de spelat sju träningsmatcher med tre segrar och fyra förluster (två efter förlängning/straffar). Man piskade bland annat Hamburg vilka körde över Malmö, som visserligen var reservbetonat.

Karlskrona har inte slagit på stora trumman gällande nyförvärv utan istället plockat in spelare som haft problem att uppnå någon större poängproduktion i SHL. Bäst får nog Toni Kähkönen och Mattias Guter från nedflyttade Leksands IF vara av de offensiva nyförvärven. Men man har givetvis, precis som Malmö, kvar en del kändisar från tiden i Hockeyallsvenskan. Jag är ganska säker på att ganska många experttips kommer att placera Karlskrona som sista lag, rätt eller fel får framtiden utvisa. Men nog måste det bli nära nog jackpot gällande nyförvärv? Laguppställningen ger inte direkt skrämselhicka när man läser den.

Malmö firar mål mot Karlskrona under föregående säsong.
Dock lär man fortsatt vara ett intensivt lag och vi kommer nog få en ganska fin fingervisning om hur SHL-upplagorna av Malmö och Karlskrona står sig mot varandra imorgon. Premiären är inte speciellt långt bort och sommarrosten är sedan länge borta. Gällande Malmö är den ständiga frågan vilka som spelar och vilka som får stå tillbaka. Det verkar som att Mattias Persson och T.J. Galiardi är småskadade och de går bort, trist att inte alla finns att tillgå i en match som den i morgon. Dessvärre verkar matchen inte sändas på webben, skulle det bli ändring på det informerar jag givetvis om det. Tråkigt om den INTE sänds, det är trots allt en intressant match av flera skäl. Det blir webbsändning av samma bolag som sände från Tysklandsmatcherna. För 99 kr kan man alltså se matchen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics