onsdag 16 september 2015

Så här tror jag att SHL 2015/2016 slutar

Ikväll inleds SHL när Linköping tar emot Djurgården och Karlskrona ska mäta sig med Färjestad. Detta innebär att jag ska ge mitt tips på hur serien kommer att se ut när man spelat samtliga 52 omgångar i början av mars nästa år. Jag har fått gå mycket på känsla då jag som tidigare sagt inte alls följt SHL speciellt nära de senaste åren. Nå väl, här kommer min tabell:

 1. Skellefteå AIK
 2. Frölunda HC
 3. Linköping HC
 4. Växjö Lakers HC
 5. Färjestad BK
 6. Luleå HF
 7. HV 71
 8. Örebro HK
 9. Brynäs IF
 10. Djurgårdens IF
 11. IF Malmö Redhawks
 12. Rögle BK
 13. MODO Hockey
 14. Karlskrona HK

Ni som tycker att jag är fullständigt ute och seglar, kan glädja er åt att jag är en sällsynt usel tippare. När jag tippade förra årets Hockeyallsvenska lyckades jag inte pricka rätt på ett enda lag, så ni får ta det för vad det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics