onsdag 13 januari 2016

Adam Burish värvas från Växjö

Malmö värvar Adam Burish från Växjö för återstoden av säsongen avslöjades av Kvällsposten under förmiddagen. Malmö har nu gått ut och bekräftat värvningen och skriver samtidigt att han förhoppningsvis är klar för spel mot Djurgården nästa vecka. Alltså kommer han tydligen inte vara klar för spel varken mot sin gamla klubb Växjö imorgon, eller mot Luleå på lördag.
Det positiva med värvningen är att det lättar upp lite i truppen med tanke på skadebekymmer samt att han hunnit lära sig hur SHL fungerar. Det negativa är att jag knappast ser honom som mer än än utfyllnad, på förhand. Frågetecken för om han är redo för Malmös spelsystem som kan vara krävande om man inte är bra grundtränad? Ni vet hur det sett ut för Peter Mueller som får kämpa i uppförsbacke hela tiden på grund av för dålig grundträning. 
Nåväl nu är han klar i varje fall och vi kan ju hoppas på att han gör en bra vårsäsong i Malmö och blir mer än bara utfyllnad. I värsta fall ser han i varje fall till att det inte slits så hårt på truppen som det gjort på slutet, vilket kan vara nog så viktigt i förlängningen. Välkommen till Malmö, Adam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics