torsdag 21 januari 2016

Alvarez kommer på besök i årets första hemmamatch

Efter ett längre och välbehövligt uppehåll har det blivit dags för match igen, Malmös första hemmamatch 2016. Djurgården står för motståndet och därmed kommer Robin Alvarez hem med fel färger igen. Förra mötet lagen emellan i Malmö arena blev en dyster historia där Djurgården snodde med sig samtliga poäng efter en klart rättvis 4-1 seger. Det var dock för nästan två månader sedan och därefter har Malmö växt in betydligt bättre i SHL-kostymen. Vi kan därför hoppas att man kan bjuda bättre motstånd än vad man gjorde då i slutet av november.

Malmös mål kommer garanterat vaktas av Jonas Gunnarsson, som idag kritade på ett nytt tvåårskontrakt glädjande nog, då det dessvärre verkar som att Oscar Alsenfelt åkt på ett nytt bakslag med sin skada. En historiskt kort comeback och ett klart bakslag för klubben som annars haft ett ruskigt starkt målvaktspar med sig in på upploppet. Malmö får tillbaka lite spelare, tack och lov, och kan kanske ställa upp med en något så när representativ laguppställning. Joey Tenute ska absolut vara klar för spel, så även Eric Himelfarb och förhoppningsvis även Henrik Hetta. Dessutom kanske även Adam Burish kan vara klar för debut.

Oavsett om alla dessa spelare är tillbaka kommer det inte krävas mindre av insats än innan. Dessutom ökar givetvis kraven något också och man kan inte få lov att kalla sig lika stora underdogs som man faktiskt varit på slutet. I morgon kommer man kunna ställa lite högre krav, inte minst offensivt sett. Defensiven vill jag gärna ta för givet är på en hög nivå för att stanna (Malmö har släppt in KLART minst mål av de fyra lagen längst ner), något vi kanske kan få en liten fingervisning om i morgon. Hockeysuget i Malmö verkar vara ganska stort, 7270 sålda biljetter just nu är en klart bättre siffra än vid förra mötet redan nu. Fler kan det dock bli och biljetter hittar ni här.

Odds från Unibet
IF Malmö Redhawks - Djurgårdens IF

1: 2.45    X: 4.05    2: 2.45

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics