måndag 25 januari 2016

Formtoppat Linköping kommer till Malmö

Hemmamatch för Malmö igen imorgon när Linköping kommer ner. Förra mötet nere i Malmö är något Malmö garanterat inte vill tänka på eller ens minnas, Linköping körde över Malmö fullständigt och åkte hem med tre poäng och 7-1 i bagaget. Mycket har hänt med Malmölaget sedan dess och några sådana siffror bör det inte bli imorgon. Däremot är Malmö fortfarande hemsökt av skador samt en avstängning på Adam Burish efter sin idiotgrej uppe i Stockholm senast. Nu blev han bara avstängd i tre matcher, vilket för mig känns väldigt lindrigt.

Samtidigt som Burish försvinner ut, återkommer Kim Rosdahl från sin avstängning. Om han sen blir uttagen till spel får vi helt enkelt se i morgon, men det kan vi nog räkna med att han blir. Viss tveksamt om Joey Tenute kommer till spel läser jag och det är svårt för Malmö att få till någon kontinuitet just nu när spelare kommer och går hela tiden. Det är dock som det är och man får helt enkelt gilla läget och göra det bästa med vad man har att tillgå. Det ser till på köpet inte ut som att T.J. Galiardi kommer spela speciellt många om ens några matcher  till denna säsong. Vi kan utgå ifrån att Jonas Gunnarsson är tillbaka i kassen.

Linköping har en rejäl formtopp just nu och har precis besegrat Frölunda (5-0) och Skellefteå (5-2). Alltså behöver man inte ta i för att konstatera att Malmö lär få fullt upp imorgon. Malmö är dessutom inte kända för sin styrka på hemmabana denna säsong och man lär inte bli bättre av en halvtom arena. Hoppas att de få som säker sig till Malmö arena är av den art som gillar att hålla låda, så laget får någon form av stöd från läktaren. Vi såg ytterst tydligt vad ett bra hemmastöd kan betyda i förra matchen där publiken verkligen bar fram Djurgården i stort sett hela matchen. Just nu är magiskt usla 5342 biljetter sålda enligt officiella webbsidan. Biljetter till matchen hittas här och det är bara att välja och vraka vart man vill sitta.

Odds från Unibet
IF Malmö Redhawks - Linköpings HC

1: 2.80    X: 4.15    2: 2.15

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics