tisdag 1 mars 2016

Brynäs kommer till helt SHL-klart Malmö

Imorgon är det sista chansen för Malmö att plocka poäng mot Brynäs IF som hittills gjort rent hus. För Malmö återstår fyra matcher i årets SHL vilket känns skönt med tanke på hur pass mycket frånvaro laget har. Det kommer sannolikt behövas lyftas upp någon eller några juniorer imorgon för att få fullt lag. Kanske inte de bästa förutsättningarna mot ett lag man haft förtvivlat svårt mot, men det är som det är och man kan bara köra och se vart man landar. Inte lönt att spekulera i vilka spelare som spelar eller inte spelar, men förhoppningsvis kan åtminstone Andreas Thuresson vara tillbaka.

Matchen i sig är nu fullständigt betydelselös för Malmö. Djurgården slog MODO, med lite nerv på slutet, och därmed kan inte Övikslaget komma i kapp på något sätt längre. De avslutande fyra omgångarna blir därmed ganska mysiga för Malmö som slipper försöka kvala sig kvar i högsta ligan för första gången sedan våren 2003. Målsättningen med säsongen är uppfylld och arbetet med den ibland svårare andra säsongen kan inledas på allvar. Det ska bli oerhört intressant att se hur Malmö tacklar matcherna framöver. Om den fullständiga avsaknaden av nerv innebär något positivt, eller negativt.

Det brukar sägas att lag som inte har något att spela för ofta inte heller kan prestera på topp, speciellt inte om man möter lag som fortfarande har saker att slåss om. Brynäs har fortfarande chans att ta sig upp på topp 6 ska sägas, vad det betyder får vi helt enkelt se imorgon. Det finns gott om biljetter till matchen, som ni hittar här. Säsongens näst sista hemmamatch, näst sista chansen att hylla laget som höll sig kvar utan kval. Starkt jobbat med tanke på hur det sett ut med skador och annat debacle.

Imorgon kommer det hända lite saker med bloggen, känner ni spänningen och nyfikenheten öka?! :)

Odds från Unibet
IF Malmö Redhawks - Brynäs IF

1: 2.40    X: 4.05    2: 2.50

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics